Kutyapanzió

Rólunk

   Ötletünk a családi vállalkozásban indított panzióztatásra úgy született, hogy mindannyian kódolva vagyunk az állatok iránti odaadó szeretetre. Legyenek azok bármifélék, de főleg szőrösek.

   Gyerekkorunk óta mindig is voltak körülöttünk kedves kis négylábúak, akiket vagy találtunk, vagy kaptunk, vagy csak úgy hozzánk szegődtek.

   Amikor lehetőségünk adódott Budapest geometriai közepén zárt, biztonságos kertben kialakítani kényelmes kennelekkel egy kutyapanziót, nem hagytuk ki a lehetőséget.


  

Felmerülő kérdések

   Nagyon sokan tartanak házi kedvenceket környezetünkben, így gyakran előfordultak olyan élethelyzetek,-- utazás, munkahelyi elfoglaltság, betegség--, amikor felmerült a kérdés: mi legyen a szeretett házi állattal, ki viselje gondját helyettünk? Ezek a felmerülő igények, és a mi állatszeretetünk adták az ötletet családi állat és kutyapanzió megalapításához. Az árakat itt tekintheti meg.

Ha a házi kedvencet kutyapanzióba kell adni, jogosak a következő kérdések:

- Hogyan tűri majd kutyánk, cicánk a megszokott környezet megváltozását?

- Mennyire viseli meg a gazdi hiánya?

- Nem szenvedi-e meg a megszokott napirend átalakulását?

  Mindezekre a jogos aggodalmakra igyekszik megoldást kínálni kutyapanziónk. Egyéni megbeszélés alapján lehetőség van a kutyák, cicák szokásainak, egyéniségének figyelembevételével a speciális igények kielégítésére.

  A kutyapanziónkban tartózkodó valamennyi kis vendég jó közérzetének biztosítása érdekében sok szabad területen szaladgálhatnak. Felszerelésünkhöz a tágas mozgástér mellett játékok, árnyas, nyugalmas pihenő- és alvóhelyek tartoznak.

  A panziónkat a leendő gazdik a hét minden napján nyitvatartási időben meglátogathatják.

  Telefonról hívható: (+36) 70 334 4639 (+36) 70 333 5952